Özel Haber

Dereceye giren sporcular ödüllerini alıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Amatör Spor Haftası’nda dereceye giren sporcular ödüllerine kavuşuyor.

Abone Ol

Haber / Barış Çoban

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası’nda dereceye giren sporcular ödülleri veriliyor.

Bu kapsamda, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Mersin Temsilciliği tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu Mersin Temsilciliği tarafından düzenlenen karate müsabakaları sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ayrıca Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu Mersin Temsilciliği tarafından düzenlenen badminton müsabakaları sonunda da dereceye giren sporculara ödülleri dağıtıldı.