Özel Haber

CHP Mezitli İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Mersin’de CHP Mezitli İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan MBB Başkanı Vahap Seçer, “Mersin emin ellerdedir, Mersin’de 7 ilçe belediyemiz bu dönem CHP’li Belediye Başkanları tarafından yönetilecek. Benim hiçbir endişem yok, her biri başarılı olacak. Enerjiniz halka geçiyor. Belediye başkanları temas edecek, gülecek, örgütler katkı sunacak yardımcı olacak” dedi.

Abone Ol

HABER / Gülsen Kaya

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı’na; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Kadın Kolları Başkanı Sibel Coşkun, İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, CHP önceki dönem milletvekilleri, CHP önceki dönem il başkanları ve partililer katılım sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, danışma kurul toplantılarına çok önem verdiklerini belirterek, “Danışma Kurulu Toplantımıza katılan görüş ve önerilerini bildiren kıymetli yoldaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin emin ellerdedir, Mersin’de 7 ilçe belediyemiz bu dönem CHP’li Belediye Başkanları tarafından yönetilecek. Benim hiçbir endişem yok, her biri başarılı olacak. Enerjiniz halka geçiyor. Belediye başkanları temas edecek, gülecek, örgütler katkı sunacak yardımcı olacak” diye konuştu.
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i bir kez daha tebrik eden Seçer, “İlçe bir taraftan fırsatlar sunarken, diğer taraftan da kontrolsüz bu nüfus artışını iyi yönetecek bir belediye yönetimine ihtiyaç duymaktadır. Aksi takdirde kentin gelişmesinden kaynaklı ortaya sunduğu fırsatlar kent adına dezavantaja dönüşebilir. Burada Belediye Başkanımızın bu sosyolojik gerçekle kenti tabi ki başta Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yönetme anlayışı içerisinde olacağından hiçbir endişem yok” sözlerine yer verdi.
Belediye Başkanının seçim kampanyasının seçildiği günden itibaren başladığının altını çizen Seçer, “Benim kampanyam 31 Mart 2019 tarihinin akşamında başlamıştır. Belediye başkanının 5 yıl sonra halkın karşısına çıktığında söyleyebileceği, anlatabileceği ya da vatandaşın teşekkür edebileceği hizmetlerinin olması lazım. Şimdi Ahmet Serkan Tuncer Başkanımızın da kampanyası 31 Mart 2024 akşamı sonuçlar belli olduğundan itibaren başlamıştır. Benim kampanya devam etmektedir. Umut ediyorum; 5 yıl sonunda Büyükşehir Belediye Başkanları içerisinde en yüksek oyunu arttıran Belediye Başkanı olma hüviyetini nasıl kazandıysak, 2029 seçimlerinde de çıtayı daha da yükselteceğiz” diye konuştu.
CHP Mezitli İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’nda; CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz da birer konuşma yaptılar.
Danışma Kurulu; konuşmaların ardından soru-cevap ve partililerin söz almasının ardından sona erdi.