Bodrum’da sosyetenin iskeleleri yıkılıyor Bodrum’da sosyetenin iskeleleri yıkılıyor

Ataş, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Gülek Orman İşletme Şefliğinin endüstriyel ağaçlandırma sahasındaki arazi hazırlığı ve bakım sahalarındaki üretimler ile Ayvalı orman deposunda yer alan emvallerin istif, tasnif ve standardizasyon çalışmalarını inceledi.
Sahadan depoya kadar istif, tasnif ve standardizasyon işlemlerinin doğru ve güvenilir şekilde yürütülerek, mutlaka mevzuata uygun olması gerektiğini belirten Ataş, üretilen emvalleri kontrol ederek, tensil ve bakım sahalarında üretimde verimliliği artırmak, standartlara uygunluk, kaliteli üretim ve ürün zayiatlarının en aza indirilmesinin amaçlandığını kaydetti.
Ataş'a, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse de eşlik etti.
1 1-2
Ormancılık faaliyetleri değerlendirildi
Öte yandan Silifke ilçesinde Bölge Müdürü Rifat Ataş başkanlığında düzenlenen toplantıda, ormancılık faaliyetleri değerlendirildi.
Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Ali Kişi ve Yaşar Yaman Sağlam ile 9 orman işletme müdürü, şube müdürleri, fidanlık müdürü ve etüt proje başmühendisinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yılın ilk 9 ayında yapılan ormancılık çalışmaları değerlendirilerek, yıl sonu hedefleri belirlendi. İşletme müdürlerinin ormancılık faaliyetlerini sunum eşliğinde anlatmasının ardından şube ve işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.
Toplantıda, ekip çalışmasına ve yaptıkları işe odaklanmanın önemine dikkat çeken Ataş, yılın kalan kısmında tasarruf tedbirleri kapsamında programlarını gerçekleştireceklerini ifade ederek, 2025 yılına ilişkin çalışmalarla ilgili hazırlık ve tedbirlerin alınmasını kaydetti.

Kaynak: İHA