Hafta sonunu film ile değerlendirmek isteyenlere özel vizyonun öne çıkanları Hafta sonunu film ile değerlendirmek isteyenlere özel vizyonun öne çıkanları

Haber / Alper Yetgün

Toroslar ilçesindeki emeklilerin rahatça sosyalleşebilmesi için hazırlıklarını sürdüren Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Bilge Kağan Parkı’ndaki terk edilmiş bina, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yenilendikten sonra Emekli Evi olarak hizmete açılacak” diyerek yapacakları projeyi duyurdu.

Torosları her kesim için yaşanabilir hale getirmek istediklerini söyleyen Başkan Yıldız, “TOKİ’nin önünde bulunan, Bilge Kağan Parkı içerisinde terk edilmiş bir binamız var. Belediye terk ettiği için başkaları tarafından işgal edilmişti. Ben gidip baktım. Baktım içerde çekyatlar kurulmuş, kim olduğunu bilmediğimiz insanlar yaşıyorlar. Orayı temizlettik. Fen İşleri Müdürlüğümüz orada bir çalışma yapıyorlar. Yakında orası emekli evi olarak hizmete açılacak. Orada civarda yaşayan emeklilerimiz ve diğer yurttaşlarımız gelip hem oradaki Bilge Kağan Parkı’nda sosyalleşecekler, vakit geçirecekler hem de çay kahve gibi ihtiyaçlarını da emekli evimizden karşılayacaklar” ifadelerini kullandı.

Editör: Alper Yetgün