Aydın

Başkan Günel, kadın belediye başkan yardımcısı sözünü tuttu

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL, SEÇİM DÖNEMİNDE KADIN SEÇMENLERİNE VERDİĞİ 'KADIN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI' SÖZÜNÜ YERİNE GETİREREK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AYŞEGÜL DAĞLI’YI KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRDİ.

Abone Ol

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim döneminde kadın seçmenlerine verdiği ’kadın belediye başkan yardımcısı’ sözünü yerine getirerek Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Dağlı’yı Kuşadası Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirdi. Başkan Ömer Günel, “Kadın sesi ve bakış açısı Kuşadası’na büyük değer katacak” dedi.

Kadınların yönetim kademelerinde yer almasının önemine inanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, emekli öğretmen Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Dağlı’yı belediye başkan yardımcısı olarak atadı. Uzun yıllar boyunca Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı yönetiminde yer alan ve son olarak CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yerine getiren Ayşegül Dağlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Ömer Günel, “Kadın hemşehrilerimiz bizler için çok kıymetli. Seçim döneminde kadınlarımıza onların sorunlarıyla çok yakından ilgilenecek ve hızlı çözüm üretecek bir kadın belediye başkan yardımcısı atayacağımın sözünü vermiştim. Deneyimli bir eğitimci olan ve kentimizi yakından tanıyan Sayın Ayşegül Dağlı’nın belediye başkan yardımcılığı görevini büyük bir başarı ile yerine getireceğinden ve kadın hemşehrilerimizin sesi olacağından eminiz. Hep birlikte kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.