Özel Haber

Bakan Yardımcısı Ersöz, Mersin'de incelemelerde bulundu

İncelemelerde bulunmak için Mersin’e gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Abone Ol

Haber / Barış Çoban

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Mersin'e geldi.

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, ilk olarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ı makamında ziyaret etti. Valilikte gerçekleştirilen görüşmede Vali Pehlivan ve Bakan Yardımcısı Ersöz, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan çalışmalar ve ilgili diğer konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Öğrencilerin taleplerini dinledi

Ersöz daha sonra Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürlüğü makamında şube ve yurt müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Yurt müdürlüklerinin mevcut durumları, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi alan Ersöz, bundan sonraki süreçte koordinasyon ve işbirliğinin çok önemli olacağını söyledi.

Ersöz, son olarak Öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunarak öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Ersöz, onların istek ve taleplerini dinledi.